ΒΙΒΛΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ


Η παρούσα αυτή σελίδα, είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο βιβλίο. Ο Άθρησκος και οι συνεργάτες του, κάναμε μια προσπάθεια,  να επιλέξουμε και να  παρουσιάσουμε στους φίλους και αναγνώστες της ιστοσελίδας μας,  μερικά από την πληθώρα (δωρεάν)  βιβλίων που υπάρχουν και κυκλοφορούν μέσα στο διαδίκτυο. Τα βιβλία αυτά θα κατανεμηθούν  θεματικά  σε διάφορες κατηγορίες.

Όλες οι υπάρχουσες λίστες  των βιβλίων, θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζονται συνεχώς με ακόμη περισσότερο υλικό. Ωστόσο στην προσπάθεια  αυτή μπορείτε και εσείς να  βοηθησετε προτείνοντας βιβλία που έχετε εντοπίσει μέσα στο διαδίκτυο, κάνοντας προτάσεις υπό μορφή σχολίων, με τίτλο και λίνκ.

  •  Επίσης σας παρακαλούμε, αν τυχόν αντιληφθείτε ότι υπάρχουν νεκρά ή λανθασμένα Λϊνκ, να μας τα επισημάνετε προκειμένου να διορθωθούν σύντομα.

Γιά αρχή, σας προτείνουμε να κατεβάστε (από εδώ)  μια μεγάλη, αλλά  αναφορική όμως λίστα τίτλων από βιβλία.     Download


ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ (500 ΒΙΒΛΙΑ μόνο για κατέβασμα). Πρώτα επιλέξτε από την  συγκεκριμένη σελίδα  το βιβλίο που θέλετε να κατεβάσετε, ύστερα κάντε κλίκ για  συνδεθείτε ως Free user ( Δωρεάν χρήστης) στον server προορισμού του αποθηκευμένου βιβλίου, μετά  περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μεχρι να κατέβει στον υπολογιστή σας.   Download pageΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ

(που επιλέξαμε μέσα από το διαδίκτυο, μπορείτε  να τα διαβάσετε ή να τα κατεβάσετε όλα στον υπολογιστή σας σε μορφή PDF ταξινομημένα ανά κατηγορίες)

 

ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

  ΙΣΤΟΡΙΑ


Ιστορία του Ελληνικού Έθνους ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

 ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ – ΓΛΩΣΣΑ

ΛΕΞΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

 ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

 

  ΝΙΤΣΕ

 

 ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΕΡΕΥΝΑ

ΤΕΧΝΕΣ

 ΦΥΤΑ- ΒΟΤΑΝΑ

Print Friendly

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :bow:  :ainte:  :no: