«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

«Ανοιχτό Πανεπιστήμιο» στο απόλυτο σκοτάδι

Έτυχε να αισθανθείτε ότι σας περιτριγυρίζουν άτομα από συλλόγους γονέων ή από σχολές γονέων; Προστατέψτε αμέσως, δίχως την παραμικρή αναβολή, τα παιδιά σας. Η εκεί ατμόσφαιρα βρωμάει χριστιανικό σκοταδισμό και αρρωστημένη μούχλα. Βρωμάει  πνευματική χολέρα.

Ένα παράδειγμα (http://enosy.blogspot.com/2011/09/blog-post_23.html)

Αυτό το «ανοικτό πανεπιστήμιο» ποιός θα το «κλείσει»;

Το παπαδαριό περιλαμβάνει περίπου 12.000 δημοσίους υπαλλήλους και διαχειρίζεται μια τεράστια ακίνητη περιουσία. Παραμένει άθικτο από τα μέτρα του μνημονίου, της τρόικας και του ΔΝΤ. Κανένας παπάς δεν θα απολυθεί  από δημόσιος υπάλληλος και κανένα τέλος ακίνητης περιουσίας δεν θα καταλάβει καμία ιερά Μητρόπολη για τα ακίνητα που έχει υπό την κατοχή της.

Αυτά πάντως συμβαίνουν στην χώρα μας και όχι την Ε.Ε., όπου δεν υπάρχουν παπάδες – δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτή είναι η μία πλευρά του ζητήματος. Η άλλη πλευρά είναι ότι αυτό το παπαδαριό μπορεί να προπαγανδίζει  χωρίς κανένα εμπόδιο – εν ώρα υπηρεσίας – τα πιο αντιδραστικά και  αναχρονιστικά κηρύγματα που προσβάλουν την νοημοσύνη και του τελευταίου πολίτη αυτής της χώρας. Παρακολουθείστε τα παρακάτω video. Δεν έχουν γυριστεί τον μεσαίωνα αλλά το 2010. Δεν έχουν επίσης γυριστεί σε κανένα θεοκρατικό καθεστώς, αλλά στην χώρα μας, στο «πνευματικό κέντρο» μιας επαρχιακής πόλης. Είναι από τα μαθήματα που παραδίδει το «ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ» της σχολής Γονέων στην Κατερίνη.

1. Ο Θεός εμποδίζει τους επιστήμονες να βρουν το φάρμακο για τον καρκίνο γιατί δεν θέλει να μειωθεί η ροή των πιστών προς τον παράδεισο!


2. Αν λάχει και βρεθείτε στην Κόλαση υπάρχει τρόπος μετά θάνατον να βγείτε απ’ εκεί! Αρκεί να υπάρχει κάποιος γνωστός σας ζωντανός που θα φροντίσει για σας…

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Εβδομαδιαία τακτικά μαθήματα αγωγής γονέων και υποψηφίων γονέων. Τα μαθήματα στη Σχολή Γονέων Κέρκυρας γίνονται κάθε δεύτερη Τετάρτη στις 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου πόλεως και από το 2008 στο Πνευματικό Κ¨εντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Ακαδημίας και Καποδιστρίου). Τα μαθήματα στη Σχολή Γονέων Λευκίμμης γίνονται κάθε δεύτερη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Υπεραγίας Θεοτόκου Οδηγητρίας Λευκίμμης. Λειτουργούν επίσης Σχολές Γονέων στους Αυλιώτες, στον Αγρό και στον Πετριτή.

Υπεύθυνος Σχολής Γονέων Κέρκυρας: Πρωτ. Ιωάννης Βλάσσης

Υπεύθυνος Σχολής Γονέων Λευκίμμης: Αρχιμ. Σεραφείμ Λινοσπόρης

Υπεύθυνος Σχολής Γονέων Πετριτή: Αρχιμ. Σεραφείμ Λινοσπόρης

Υπεύθυνος Σχολής Γονέων Αυλιωτών: Πρωτ. Σπυρίδων Πέρρος

Υπέυθυνος Σχολής Γονέων Αγρού: Πρωτ. Ιωάννης Σκούλικας

Περισσότερα: http://www.imcorfu.gr/social.htm

**************************************************

ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ (αρχηγοί των μαντριών) ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΙ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ: ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ. ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ …

Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΖΩΗ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ (καθηγητής πανεπιστημίου) ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821:

ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ο ΠΑΤΗΡ ΖΗΣΗΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΝΤΙΓΚΙΝΤΟΓΚΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΝ ΦΙΛΟΘΕΪΤΗ (αξίζει τον κόπο να δείτε και να ακούσετε το ντοκουμέντο):
Οι δυο Μαργαρίτες της ορθοδοξίας εν Ελλάδι και Αμερική, παπα-Ζήσης και Εφραίμ Φιλοθεΐτης

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/683/

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...