«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Αφιερωμένο εξαιρετικά.. στους ευλαβείς θαυμαστές του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Πλούταρχου κ.ακαι στο τυχοδιωκτικό ορθόδοξο ιερατείο, που από τα ψαλτήρια των εκκλησιών αναθεματίζει συλλήβδην παν ότι θυμίζει την θύραθεν φιλοσοφία του Ελληνισμού. Φαίνεται, άρχισαν να νοιώθουν σιγά-σιγά ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα ράσα και τους έπιασε ο πόνος να θυμηθούν την Ελλάδα και τους Έλληνες που επί αιώνες αιώνων δεν ήθελαν να ακούσουν το : Έλλην, Ελλάς,Ελληνικό και τώρα θέλουν να μας αποδείξουν με μπαγαποντιές, την δήθεν ενότητα της ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό…

Δείτε τα ντοκουμέντα της παραφροσύνης και της ιδιωτείας του χριστιανικού Ιερατείου:

ΟΙ ΜΩΡΟΙ ΕΙΔΟΛΩΛΑΤΡΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΓΙΑΣΑΝ

……..και που υπήρξαν τα μεγαλύτερα δεκανίκια του χριστιανισμού για την καταβρόχθιση του αθεϊστικού επιστημονικού  πνεύματος της αρχαίας Ελλάδας.

Ο άγιος Έλλην Σωκράτης

Ο άγιος Έλλην Πλάτων
Ο άγιος Έλλην Αριστοτέλης
Ο άγιος Έλλην Πλούταρχος

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ!!
Είναι απορίας άξιον, που τα συναξάρια της εκκλησίας δεν μας αναφέρουν, σε ποιά περίοδο διώξεων των χριστιανών, μαρτύρησαν οι ιεροί μας αυτοί φιλόσοφοι!
Για τους ενδιαφερόμενους πιστούς  και λάτρεις των ιερών αυτών «τεράτων», οι τοιχογραφίες τους  βρίσκονται στην ιερά μονή του Μετεώρου.
«Ιδού η Ρόδος»και ………..Βοήθειά τους!
Μιχάλης Μανιάτης

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/445/

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...