«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

902 να είναι οι ώρες σας, θεομπαίχτες!


Αντίο Μπόλεκ και Λόλεκ- To Κομμουνιστικό Kόμμα της Eλλάδας πούλησε σε ιδιώτη τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902» και απολύει τους 48 εργαζόμενους, ήταν ο προχθεσινός τίτλος που περιγράφει το καινούριο επεισόδιο της συρρίκνωσης των «επιχειρηματικών» δραστηριοτήτων του ΚΚΕ.


Ο νέος ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έθεσε όρο να του παραδοθεί η επιχείρηση «καθαρή», δηλαδή χωρίς εργαζομένους. Έτσι, «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Φρόντισαν, οι σύντροφοι του ΚΚΕ, με ταχύτητα σκέψης που θα ζήλευαν και τα κοράκια της Goldman Sachs, να μεταβιβάσουν τα όποια απομεινάρια εργασιακών δικαιωμάτων των υπό απόλυση 48 ανθρώπων, σε άλλες επιχειρήσεις του ΚΚΕ· προκειμένου να πάρει ο νέος ιδιοκτήτης τη ραδιοσυχνότητα, «καθαρισμένη (sic)»! 

Δεν είδα να χύνεται κανένα δάκρυ, πουθενά, κι αν κάπου χύθηκε κι ένα δάκρυ, να με συγχωρείτε, δεν το πληροφορήθηκα… Δεν αναφέρομαι στη θλίψη για τους εργαζόμενους, έτσι όπως χάνονται σήμερα οι δουλειές το συνηθίσαμε κι αυτό· στο πολιτιστικό προϊόν που προσέφερε μέχρι τώρα ο «902» από την τηλεόρασή του, αναφέρομαι. Μπορεί προσωπικά να μη μου άρεσαν ποτέ ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ, αλλά από τη συχνότητα του «902» απολαύσαμε ανεπανάληπτα αριστουργήματα του ανατολικοευρωπαϊκού και του ρώσικου κινηματογράφου, από εκείνα τα έργα που κάποτε τα παίζανε μόνο οι συνοικιακοί καλοκαιρινοί σινεμάδες της αυγουστιάτικης Αθήνας, πάνε κι αυτοί… 

Διαφορετικά βέβαια τα μεγέθη, η εμβέλεια κι ο χαρακτήρας των δύο καναλιών, δε λέω, αλλά άκλαυτοι πήγανε αυτοί του «902», μαζί και το πρόγραμμά τους, όχι σαν τους άλλους της «ΕΡΤ» που ακόμα τους κλαίμε… Κι όμως, ήταν ένα εγχείρημα παρόμοιας αντίληψης για το νόημα του ξαφνικού θανάτου των ανθρώπινων ονείρων –θα έχουν εκεί στον Περισσό παρόμοιους σύμβουλους με αυτούς που έχει η κυβέρνηση των Ολετήρων. Μια πράξη αντίστοιχης βαρβαρότητας κατά των εργαζόμενων και στα δύο ραδιοτηλεοπτικά μέσα… Και τι ειρωνεία, αλήθεια, τι θλιβερό πρελούδιο στον προαναγγελθέντα θάνατο να αναμεταδίδει ο «902» το πειρατικό πρόγραμμα των κατειλημμένων κρατικών καναλιών, λίγο πριν κλείσει κι αυτός…

Αφού προκλήθηκε ο σχετικός μικροθόρυβος για την κατάπτυστη αυτή εμπορική πράξη, άρχισαν οι φήμες περί τον επενδυτή, τον προερχόμενο από τον χώρο των μέσων μαζικής εξαπάτησης, τον φερόμενο και ως παρακοιμώμενο του δικού μας πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριου. Οι επικοινωνιολόγοι φαίνεται ότι παραλλήλισαν το εγχείρημα με την περιπέτεια του Ομέρ Βρυώνη στο Χάνι της Γραβιάς κι έτσι ο επενδυτής αποσύρθηκε ή –εν πάση περιπτώσει- έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, μετά το σούσουρο!

Αυτά είναι τα καθέκαστα. Μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες για κάποιους οι δουλειές του Κόμματος ή για άλλους να μην είναι και τόσο ενδιαφέρουσες, αλλά δεν μπορεί κανείς να μην αναρωτηθεί: δε φτάνει βρε σύντροφοι του ΚΚΕ που πετάτε κι άλλους 48 ανθρώπους στο δρόμο, ποιος ξέρει και πόσοι άλλοι οσονούπω θα τους ακολουθήσουν? 

Δε φτάνει που μερικές ακόμα οικογένειες  θα πέσουν στην απελπισία της ανεργίας, δε φτάνει που εσείς θα έπρεπε, αν είχατε ίχνος συνέπειας λόγων και πράξεων, να προασπίζεστε των δικαιωμάτων των δικών σας υπαλλήλων στην εργασία τους? 

Δε φτάνει που πουλάτε στην «πιάτσα» μια ραδιοσυχνότητα που είναι δημόσια περιουσία και που δεν σαν ανήκει?

Καλά όλα αυτά, ακούγεται ο αντίλογος, σε εποχές όμως όπου ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, ας τις πάρει το ποτάμι και τις νομές του ΚΚΕ, ας μην επιδοθούμε σε τέτοιες μακρηγορίες και σε ατελέσφορες συζητήσεις, ποιος ο λόγος. Εξάλλου έχει, αρμοδίως, δοθεί και η διευκρίνιση: ο «902» και οι άλλες επιχειρήσεις του Κόμματος δεν είναι σοσιαλιστικές νησίδες μέσα στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Κι επειδή δεν φτάνουν όλα αυτά σύντροφοι του ΚΚΕ, τηρείτε από πάνω και αυτή τη σιωπή της μωρής παρθένας, σιγή ιχθύος, αν προτιμάτε, για την ταυτότητα του επενδυτή· που ήθελε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «καθαρισμένο» και που διέταξε σαν να ήταν ο ίδιος ο  Ομέρ Βρυώνης μετά τη νίκη του στην Αλαμάνα κι εσείς, υπάκουοι σύντροφοι του ΚΚΕ, «καθαρίσατε» τους εργαζόμενους πράττοντας ως όρισε ο πασάς! 

Αλλά επιτρέποντας με τη βουβαμάρα σας σύντροφοι του ΚΚΕ, να αναπτύσσεται, ετούτες τις «ήσυχες» μέρες του Αυγούστου, αυτός ο περιττός θόρυβος κι ετούτη η ανόητη παραφιλολογία για τον διάδοχο σας στον «902», είναι κάτι ακατανόητο. Αντί να ανακοινώσετε σε ποιόν και πόσο πουλήσατε κάτι που δεν σας ανήκει, κάτι που ανήκει στον Λαό, όπως θα λέγατε κι εσείς οι ίδιοι, για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας σύντροφοι του ΚΚΕ, αν ήταν άλλη, ανάλογη η περίσταση, ε, αυτό, σύντροφοι του ΚΚΕ, είναι πραγματικά ακατανόητο! 

Δεν ελπίζω ότι θα δώσετε κάποια επαρκή εξήγηση γι” αυτή τη θλιβερή σας στάση. Εν τω μεταξύ, αν γίνουν σύντομα εκλογές, θα σας ευχόμουν να μην περάσετε, σύντροφοι του ΚΚΕ, το κατώφλι του 3% και να μείνετε για πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολιτευτικής σας νομιμότητάς, έξω από την επόμενη Βουλή. Θα ήταν μια δίκαιη τιμωρία για όλα αυτά που κάνετε στους εργαζόμενους των επιχειρήσεών σας κι αυτό που, πραγματικά, θα σας άξιζε! 

Το ΚΚΕ ξαναπαραδίδει τα «όπλα» του!

Το ΚΚΕ δεν παραδίδει τα «όπλα» του όπως έκανε στη Βάρκιζα ,,,αλλά αυτή τη φορά τα πουλάει στους καπιταλιστές !

Μιχάλης

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/17315/

17 σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. 1
  mixalis

  Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεπουλά το ΚΚΕ, ένα ακόμη ταξικό ή ιδεολογικό εργαλείο, όπου τα κορόιδα οι εργαζόμενοι βοήθησαν με την κομματική τους εργασία και το καθήκον για να στηθεί,,,για να ξεπουληθεί στα λαμόγια του συστήματος, του κεφαλαίου και της διαπλοκής, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την καλύτερη σχέση και αλληλεπίδραση που έχει με αυτά, ( άριστο αμορτισέρ κατά τον Διονήση) ως επίσης και το πολιτικό και ηθικό κενό που έχουν τα ακριβοθώρητα στελέχη του.

  Την μεταπολίτευση ( ποιος δεν το θυμάται.), ο γερο Καραμανλής είχε δωρίσει από τον ελληνικό Κράτος στο ΚΚΕ, το κτήριο της οδού Μπουμπουλίνας , ένα κτίριο-μνημείο- σφαγείο, ένας χώρος ιστορικής τιμής που βασανίσθηκαν χιλιάδες αγνοί κομουνιστές κ.α από όλα τα μεταπολεμικά καθεστώτα. Το κτήριο αυτό που δωρήθηκε στο ΚΚΕ, ο φλωράκης και η ιερή συνοδός του, το μοσχοπούλησαν στο Μητσοτάκη το 92 για κάτι περισσότερο από 1 δις δραχμές!

  Μας έμειναν για ιστορικά δρωμενα τα κεφτεδακια της κυρα Μαρικας και η συλλογή από τα τσιμπούκια του Χαρίλαου… και οι εναπομείναντες ψωνάρες πιστοί οπαδοί του.
  Το ΚΚΕ φέρεται συνέχεια ως ο χειρότερος εργοδότης και μνημονική λαντζέρα των μνημονίων και της ακροδεξιάς διαχείρησης του Μαξίμου…..να το χαίρονται τα κορόιδα, οπαδοί και μέλη του!

  1. vomolloxius

   Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεπουλά το ΚΚΕ, ένα ακόμη ταξικό ή ιδεολογικό εργαλείο, όπου τα κορόιδα οι εργαζόμενοι βοήθησαν με την κομματική τους εργασία και το καθήκον για να στηθεί,,,για να ξεπουληθεί στα λαμόγια του συστήματος

   Υπαρχει και σχετική ανακοίνωση απο τους εργαζόμενους του 902 http://redflyplanet.blogspot.com/2013/08/902_7.html

   Εμένα ομως αλλο πράγμα με προβληματίζει και με ανησυχεί: http://www.protothema.gr/zoi/article/300392/pio-eutuhismenoi-oi-eudaimonikoi-apo-tous-idonikous-anthropous-/

  2. mixalis

   Ο νέος αγοραστής αποκτά τον 902 για πάνω από 5 εκατομμύρια € χωρίς τους εργαζόμενους. Ο Περισσός χρησιμοποιεί τα απλούστερα των καπιταλιστικών κόλπων για να ξεφορτωθεί τους εργαζόμενους, εφ όσον ο αγοραστής δεν τους θέλει. Η ίδια πουστιά είναι κι κάθε είδους κατακράτηση σε αποδοχές και αποζημιώσεις που θέλουν να το κάνουν με τη συνέναιση των υπό εκβιασμό απολυόμενων ( με το κόλπο των μεταβιβάσεων για να απολυθούν εν συνεχεία) , που αναγκαστικά θα συναινέσουν μέσα σε αυτό το συρφετό,,,, μη εξαιρουμένου του άθλιου τράστ του Περισσού.

   Ο 902 πουλήθηκε κατά τον ίδιο τρόπο που πουλάει ένας τραπεζίτης μία τράπεζα,ή ένας βιομήχανος μία βιομηχανία, σε αυτόν που δίνει τα πιο πολλά και μάλιστα στο χέρι.

   Το ΚΚΕ είναι ένα συντηρητικό αστικό κόμμα, είναι η μια μεριά της οπορτονιστικής όψης των δυο πόλων της λεγόμενης Αριστεράς, η άλλη όψη είναι ο ανανεωτικός ΣΥΡΙΖΑ που τείνει να αντικαταστήσει το κενό του πάλαι ποτέ ελεεινού ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα ονειρεύεται κυβέρνηση γιατί έχει την εκλογική δύναμη, ενώ το ΚΚΕ συνεχίζει να χρησιμοποιεί μία δήθεν ψευδοκομμουνιστική ρητορική. Η διαφορά είναι ότι το ΚΚΕ μας έχει αποδείξει έμπρακτα πως είναι το καλύτερο δεκανίκι του καπιταλισμού, ο δε ΣΥΡΙΖΑ πέραν της ταχτικής του….. αν έλθει στην εξουσία, νομίζω θα το αποδειξη με τη σειρά του κι αυτός το ιδιο,,,,,,εκτός κι αν διαψευσθώ! που δεν το πιστεύω!!!!!

   vomolloxius. Το ΚΚΕ και έκφυλη ηγεσία του Περισού, θα μπορούσε μέσα σε αυτές τις συνθήκες, τον 902 TV, να τον διαθέσει σε άλλους φορείς, που θέλουν να αντισταθούν προπαγανδιστικά, στο ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου ( θα ήταν μια σημαντική φωνή), αν αδυνατούσε να τον λειτουργήσει και όχι να τον πουλά. Με μια τέτοια απόφαση θα είχαν απαλειφθεί και όλα τα “έξοδα” της επιχείρησης του 902 και θα στηριζόταν πλέον πάνω στην πολιτική δουλειά και όχι στον επι χρήμασι “επαγγελματισμό” των ελεεινών στελεχών του ΚΚΕ.

   Το ΚΚΕ δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τη θέση του απέναντι στο Κράτος, στο Κεφάλαιο,στην κοινωνία, ενώ κατανοεί τα μάλα το σφυγμό της καπιταλιστικής αγοράς και τρέχει να πιάσει τιμή στα παζάρια της, να κάνει τη λάντζα. Ταυτίζεται απόλυτα με αυτούς που επιβάλλουν την αγορά εργασίας, με αφανείς μηχανορραφίες πώλησης ξεπουλά τον 902 στα τσουτσέκια της ακροδεξιάς του Μνημονίου, απαξιώνει κάθε μορφή για πολιτικό αγώνα, στον οποίο θα έρεπε να προστρέξει από την πρώτη στιγμή, όπως για παράδειγμα έγινε με την ΕΡΤ, .

   Στο σημερινό ακροδεξιό ολοκληρωτικό καθεστώς, το δήθεν «κομουνιστικό» και δεξιό υποκριτικό ΚΚΕ θα συνεχίζει να κάνει τίς λάντζες του… θα δεις πολλά ακόμα (έχουμε και μεις τις προσβάσεις μας στον περισσό). Αυτά λοιπόν κ.α (αλλήθωρε) σύντροφε, είσαι άσφαιρος …αντί για σφαίρες μας παραπέμπεις σε τρίχες κατσαρές!!

 2. 2
  vomolloxius

  Ξερω επ’αρχής οτι δεν προκειται να συμφωνήσεις αλλα κανε τον κοπο να σημαδεύεις πρωτου αρχίζεις να πετας βελακια και σαϊτες στο πουθενα.

  Το ΚΚΕ και έκφυλη ηγεσία του Περισού, θα μπορούσε μέσα σε αυτές τις συνθήκες, τον 902 TV, να τον διαθέσει σε άλλους φορείς, που θέλουν να αντισταθούν προπαγανδιστικά, στο ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου ( θα ήταν μια σημαντική φωνή), αν αδυνατούσε να τον λειτουργήσει και όχι να τον πουλά

  Οπως Δευτέρα στον Συριζα,Τρίτη στον Καμμένο,Τετάρτη στον Ανταρσύα, Πεμπτη στους «Δεν πληρώνω» και ου το καθ΄εξής

  Το θέμα πώλησης της συχνότητας δεν ισχύει, οταν και αν κλείσει ο 902 αυτή γυρίζει στο κράτος.
  Αυτα τα λένε τα Νεα που μάλιστα βρήκαν και αγοραστές, το ΚΚΕ πουλάει κάποιον εξοπλισμό και αυτοκίνητα.
  Οι λόγοι που κλείνει ο 902 είναι καθαρά οικονομικοί, το ΚΚΕ αναγκάστηκε γιατί δεν μπορεί τηρήσει τις εργοδοτικές του δεσμεύσεις όπως επιτάσσει ο νόμος που το κομμουνιστικό κόμμα ΔΕΝ έχει ψηφίσει αλλά θα κληθεί να εφαρμόσει.

  Η αλήθεια ειναι οσοι τα κατηγορούν με το ΚΚΕ το κάνουν για να μη τα βάλουν με τις επιλογές τους. Όλοι αυτοί,που σιωπηρά τα παντα επέτρεπαν, εάν δεν τα έβαζαν με το ΚΚΕ, θα έπρεπε να τα βάλουν με τον εαυτό τους.

 3. 3
  mixalis

  Ξερω επ’αρχής οτι δεν προκειται να συμφωνήσεις

  Μην αποκλείεις φίλε μου τίποτα!

  το ΚΚΕ αναγκάστηκε γιατί δεν μπορεί τηρήσει τις εργοδοτικές του δεσμεύσεις όπως επιτάσσει ο νόμος που το κομμουνιστικό κόμμα ΔΕΝ έχει ψηφίσει αλλά θα κληθεί να εφαρμόσει.

  Δεν κατάλαβα, ο νόμος υποχρέωσε τους εργοδότες να κάνουν αυξήσεις και ο 902 ως εργοδότης, δεν βγαίνει για να τις πληρώσει στους εργαζόμενους; :yahoo:

  Η αλήθεια ειναι οσοι τα κατηγορούν με το ΚΚΕ το κάνουν για να μη τα βάλουν με τις επιλογές τους. Όλοι αυτοί,που σιωπηρά τα παντα επέτρεπαν, εάν δεν τα έβαζαν με το ΚΚΕ, θα έπρεπε να τα βάλουν με τον εαυτό τους.

  Ποιους εννοείς ..και ποιες επιλογές;;;

 4. 4
  vomolloxius

  Μην κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις Μιχάλη, θα τα κάνω πιο “λιανά” Αυτός που χύνει σήμερα περισσότερα κροκοδείλια δάκρυα για τον 902 ειναι ο Συριζα. Η αλήθεια είναι οτι και αυτός με το ζόρι συντηρεί την Αυγή, το δε ραδιο Κόκκινο ειναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας,(αλλά ορέγεται και τον 902 για να το χρηματοδοτεί άγνωστο πώς) οταν ομως αναγκαστεί να τα κλείσει τι τακτικές θα χρησιμοποιήσει;
  Εκτός κι αν ειναι εξουσία οπότε αλλάζουν τα δεδομένα.

  Ο 902 χρηματοδοτήθηκε απο του φίλους τα μέλη και οσους το εκτιμούν το ΚΚΕ. Αυτο ειναι που κάνει την διαφορά απο τα άλλα κόμματα
  Η Ενημέρωση απο το πορταλ του 902 και τον Ριζοσπάστη ειναι αληθινή και οχι απο επιχειρηματίες,και δεν θα σταματήσει.

  1. stauros

   Ο 902 χρηματοδοτήθηκε απο τους φίλους τα μέλη και οσους το εκτιμούν το ΚΚΕ…

   Βωμολόχιε, αυτό που λες το δέχομαι. Ως ασκούμενος όμως κομμουνιστής, είμαι υποχρεωμένος να επανεκτιμώ τα πάντα. Και τώρα να, κολλάω στο εξής σκαλοπάτι στην σκάλα της εκτιμητικής προόδου: ζορίζομαι να εκτιμήσω «…τους φίλους τα μέλη και οσους εκτιμούν το ΚΚΕ…».

   Ξέρεις τι δύσκολη είναι η διαδικασία της εκτίμησης των εκτιμούντων!

   Κοντολογίς, αν οι γνήσιοι κομμουνιστές δεν είναι σε θέση – παρ” όλη την εκτιμητική τους άνεση – να στηρίζουν επιχείρηση ενημέρωσης του προλεταριάτου, έστω και με παθητικό, ε, τότε καμμιά ελπίδα σωτηρίας δεν απομένει για την πολυπαθή αυτή τάξη της εργατιάς!!!

  2. mixalis

   Πριν από μερικούς μήνες οργιάζανε οι κκεέδες, καταγγέλλοντας ως ψευδή τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν την πώληση του 902…. Τώρα που ξεπουλήθηκε πραγματικά, οι ίδιοι τον δικαιολογούν,,, αυτό θα πει ξεφτίλα.
   Αντί να συμβάλλει στην μεταπήδηση μιας τηλεόρασης με πολιτική ευρύτητα, φορέων και συλλογικοτήτων κλπ, χαρζει!! την Συχνότητα σε αυτό το κράτος και παράλληλα ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ του!!! Τουλάχιστον έτσι θα μπορούσε να κρατήσει έστω εν μέρει τον έλεγχο του σταθμού. Δεν επέλεξε όμως αυτό.

   Πουλάει τα κτίρια,τα μηχανήματα,την εταιρεία, αλλά δεν πουλάει τη συχνότητα -γιατί είναι λέει κρατική, απλά την «επιστρέφει» στο κράτος, το τονίζουν, λες κι ο αγοραστής που θα τα αγοράσει όλα…. δεν τον νοιάζει για την συχνότητα!!!!!!!!!!!!

   Και εδώ αφελείς μου σύντροφοι, χρειάζεται να πειστούμε ότι ο αγοραστής έχει προσυμφωνήσει με τον κολλητό του στο Μαξίμου να πάρει την συχνότητα απ “το κράτος,αυτήν δηλ. που άφησε το ΚΚΕ;
   Oxι, δεν χρειάζεται να πειστούμε,, ξέρουμε πως ο αγοραστής, δεν θα αγοράσει τα ντουβάρια,τα μηχανήματα,την εταιρεία, αν δεν είναι και απόλυτα τοις % σίγουρος ότι αυτός θα πάρει και τη συχνότητα!!!!
   Άρα λοιπόν ο αγοραστής έχει ήδη συνεννοηθεί με το κράτος αλλιώς δεν θα προχωρούσε βήμα!
   Οι καλές σχέσεις με το Μαξίμου τον έχουν διαβεβαίωση ότι θα πάρει τη συχνότητα.
   Λογικά σύντροφοι το ΚΚΕ, χαρίζει τη συχνότητα του στο κράτος, για να τη δώσει το κράτος σε έναν κολλητό του .
   1) Άρα το ΚΚΕ πούλησε τον 902 που τον έκτισαν τα μέλη του ,σε έναν κολλητό του Μαξίμου ο οποίος έχει πάρει ήδη με υψηλή διαβεβαίωση για τη συχνότητα.

   2) Άρα για το ΚΚΕ είναι καλύτερο να κάνει μπίζνες με κολλητούς του Μαξίμου, αντί να κάνει τηλεόραση της αριστεράς με τον Συριζα,τον Καμμένο,την Ανταρσύα, τους «Δεν πληρώνω» και την υπόλοιπη ενεργή κοινωνία που δεν κατάφερε να την καπελώσει και το υπερψηφίσει.

 5. 5
  αταιριαστος
 6. 6
  vomolloxius

  Άρα λοιπόν ο αγοραστής έχει ήδη συνεννοηθεί με το κράτος αλλιώς δεν θα προχωρούσε βήμα!
  Οι καλές σχέσεις με το Μαξίμου τον έχουν διαβεβαίωση ότι θα πάρει τη συχνότητα.
  Λογικά σύντροφοι το ΚΚΕ, χαρίζει τη συχνότητα του στο κράτος, για να τη δώσει το κράτος σε έναν κολλητό του

  Μιχάλη το κκε δεν εχει καμμία συχνότητα να πουλήσει η να χαρίσει! Αν κλείσει ο 902 η συχνότητα επιστρέφεται στο κρατος.
  Το ιδιο συμβαίνει και με ολα τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς αν κλείσουν.
  Αυτά που πουλάει το κκε ειναι τα μηχανήματα. Τα λογότυπα και τα σύμβολα παραμένουν στο κόμμα.
  Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

  Ο αταίριαστος εστειλε 2 λινκ διαβασε τα. Το πρώτο ειναι απο τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα.
  Το δεύτερο περιέχει κραυγες του Θανου Τζήμερου του Προέδρου, Δημιουργία ξανά,για να καταλάβεις ποσο ιδιοι είστε, και τι αριστερα ονειρεύεστε.

  1. mixalis

   Το πρώτο ειναι απο τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα.

   Ε βέβαια, μην είμαστε και αχάριστοι για το κκεδικο παρελθόν μας, τώρα που βόσκουμε στο συγκεκριμένο μνημονιακό συγκρότημα της ρεμούλας. Εδώ μιλάει κι έχει άποψη η Χ. Λαδα και οχι βέβαια κάποιος «ψευτοαστυνόμος¨ της ευσταθείας τάξεως ονόματι Δανίκας,,,, αλήθεια έχω την απορία, η μνημονική Δαμανάκη τι άποψη έχει επ αυτού; Με τα ευχολόγια του ενός ή του άλλου θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα και όχι με τα δικά μας; Aν τελικά έχουμε δικά μας!

 7. 7
  vomolloxius

  Ας αφήσουμε τον Δανίκα. Την απόλυτη ταύτιση που εχεις με τον Τζήμερο για το ΚΚΕ και τον 902 δεν θα πεις τίποτα;

  1. mixalis

   Την απόλυτη ταύτιση που εχεις με τον Τζήμερο για το ΚΚΕ και τον 902 δεν θα πεις τίποτα;

   Αν και με κάλυψε ο Διονύσης στο σχολιό του, θα ήθελα να σου πω ακόμη, ότι είναι λάθος σου να ταυτίζεις την άποψή μου (και μάλιστα κατ απόλυτο τρόπο) με τον κάθε ουρανοκατέβατο πολιτικό περιπτερά ή αριβίστα ή δημαγωγό της κακιάς ώρας.

   Είναι επίσης λάθος σου, που υποτιμάς την νοημοσύνη σου, πρώτιστα την δικιά σου και μετά των άλλων, στην επιλεκτική κομματική κρίση, απέναντι στην αντιφατική πολιτική του ΚΚΕ με τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά, που έχεις εξαναγκαστεί σαν μέλος,,,,,,,, δεν το αντιλαμβάνεσαι;;;

   Κανονικά αφού είσαι και στο ΠΆΜΕ, αυτή τη στιγμή, θα έπρεπε να ήσουν έξω από τον 902, όπως ήσουν και στη ΕΡΤ τις προάλλες! Το ξέχασες σύντροφε;;;Ποια είναι άλλωστε η διαφορά;;;; Που εσύ βρισκεις την διαφορά;;; που απο κομματικό καθήκον μετατρέπεσαι σε συνήγορο των άθλιων αποφάσεων του ΚΚΕ;;;;;

   Ιδού η ΕΡΤ, ιδού όμως και Ο 902…!!!!!!
   Εμπρός λοιπόν φίλε μου…τρεχάτε, γιατί αν δεν τρέχεις ..έχετε να φάτε πολύ λεμονόκουπα.

 8. 8
  Politropos Dionisis

  Ας αφήσουμε τον Δανίκα. Την απόλυτη ταύτιση που εχεις με τον Τζήμερο για το ΚΚΕ και τον 902 δεν θα πεις τίποτα;
  Αν οι αντιπολιτευόμενοι με το ΚΚΕ δεν χρησιμοποιούσανε επιτυχώς τις (εκούσια- ακουσία ) αδυναμίες και λάθη του, αυτό θα ήτανε και στην εξουσία!!!

  Βωμολόχε “ολοι αυτοί το ίδιο ποίμνιο ορέγονται δηλ τον ελληνικό λαό πως λοιπόν να μη ξεσκεπάζει ο ένας τα άπλυτα του άλλου?
  Αυτό σημαίνει για μας που τα μαθαίνουμε συμαινει ότι ταυτιζόμαστε με αυτούς που τα σχολιάζουνε? Όχι το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει ότι δηλ ο Τζήμερος σαν καλός διαφημιστής γνωρίζει ότι τον συμφέρει να ευθυγραμμίζεται με αυτό που καταλαβαίνει ότι σκέπτονται οι άνθρωποι, (μια αξιόλογη μερίδα ανθρώπων) των οποίον την άποψη προσεταιρίζεται για να διαφημίσει και να πουλήσει το προϊόν «ΤΖΗΜΕΡΟΣ» το ίδιο κάνει και η ΧΑ και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και δυστυχώς το ΚΚΕ.
  Γιατί το ΚΚΕ δεν έχει κανένα δικαίωμα να πούλα κάτι που άλλοι το πληρώσανε!!!
  Αν έπρεπε να κάνει κάτι για αυτά τα θέματα αυτό είναι η μετοχοποίηση των κομματικών επιχειρήσεων και απόδοση των μετοχών σε κάθε μέλος (ίσο αριθμό για κάθε μέλος)
  Αν συνέβαινε αυτό τότε το ΚΚΕ (όσοι απομείνανε σε αυτό…) θα παίρνανε τα αρχίδια μας, όταν κατά χιλιάδες μας διαγράφατε, πχ το βρόμικο 89. για να προχωρήσετε στην στήριξη της ΔΕΞΙΑΣ και του συστήματος!!!!!!!

 9. 9
  stauros

  Ποιος είναι ο εκδότης Βρυώνης στον οποίο φέρεται να εκποιείται ο 902 – Στο νεοδιαπλεκόμενο σύστημα Σαμαρά ο πρ. όμιλος του ΚΚΕ

  http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/08/902_1788.html

  ******************

  902….Πως τα φέρνει καμιά φορά η πουτάνα η ζωή….

  http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2013/08/902_9.html

  *********************

  Για την εκποίηση του 902. Του Δημήτρη Βάσσιου

  http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/08/902_5.html

 10. 10
  mixalis

  Απαντά ο «Ριζοσπάστης»

  «Το ΚΚΕ δεν πουλάει τη συχνότητα από την οποία εκπέμπει ο «902″, αφού αυτή αποτελεί δημόσια περιουσία, πουλάει την εταιρεία και τις υποδομές της», .

  Κουβέντα για τις απολύσεις!!!
  Σαν μια παραδοχή της ήττας από τον καπιταλισμό…!!!

  Επικεντρώνεται και επιμένει ότι δήθεν δεν πουλάει την συχνότητα όπου δεν προκύπτει εκεί το ουσιαστικό του θέματος , προκειμένου, να υποβαθμίσει την ατιμία του ΚΚΕ εις βάρος των οπαδών του, και της αντιμονοπωλιακής κοινής γνώμης, θολώνει τα νερά και κράτα σιγήν ιχθύος για το ποιος είναι ο αγοραστής του 902.. Ο Περισσός επιμένει να μην αποκαλύπτει το όνομα του νέου ιδιοκτήτη, στον οποίο περνούν το ραδιόφωνο «902 Αριστερά στα FM», ο τηλεοπτικός σταθμός «902».

  Στα παρασκήνια όμως ακούγονται τα ονόματα των, Βαγγέλη Μαρινάκη, του Φίλιππου Βρυώνη του «Extra channel» ακόμα και της Γιάννας Αγγελοπούλου.

  Οι προδοτικές ηγεσίες του ΚΚΕ για μια ακόμη φορά, αδειάζουν και ξεφτιλίζουν τους αγνούς ιδεολόγους.Είναι συγκλονιστικό το πόσο διαστρεβλώνουν με την ιησουίτικη τακτική τους, τα όνειρα κάποιων αγνών αφελών…

 11. 11
  mixalis


  Η προδοτική ηγεσία του ΚΚΕ δεν παραδίδει τα «όπλα» οπως στη Βάρκιζα ,,, αυτή τη φορά τα ξεπουλάει στους καπιταλιστές !Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...