«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

sex – sax

 

         sex – sax

 

Μουσική κρεβατοκάμαρας (δεν λένε μουσική δωματίου;)

 Ανεβατά (διότι εγείρουν). Κατάλληλη μουσική υπόκρουση προς επανάσταση αιδοίων για σεξουαλικές συνομιλίες. Αυστηρώς ακατάλληλη για οποιαδήποτε περίσταση άπτεται χριστιανικών δρώμενων και κατηχήσεων, όπου εκεί κατάλληλα είναι τα Κατεβατά (διότι καταβάζουν).

 

Όπως και να το κάνουμε συνουσίες με μουσική υπόκρουση λαϊκής, δημοτικής, ή κλασσικής μουσικής δεν γίνεται ούτε με σφαίρες. Αηδία μάλιστα προκαλεί ακόμη και η σκέψη ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί με μουσική υπόκρουση χερουβικά, τροπάρια και πάσης φύσεως βυζαντινή μουσική.

Επί ζώων, η μόνη περίπτωση συνουσίας, μετά μουσικής υποκρούσεως, που έτυχε να δω ήταν σε κάποιο ντοκιμαντέρ όπου κάποιοι Βεδουίνοι παίζανε ειδικό τραγούδι με κάποιο είδος φλογέρας καθ’ όλη την διάρκεια που επιχειρούσαν την γονιμοποίηση καμηλών.

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/17258/

4 σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. 1
  Μάγκας

  Bossa nova


  Blues


  Rock (25:55, us and them)


  Pop


  Μποναμάς: Bolero και σεχ (4:35)


  1. stauros

   Μάγκα μου φιλαράκο, που είσαι ρε ψυχή; Γιατί μας επισκέπτεσαι τόσο αραιά – στη χάση και στη φέξει (διαμαρτύρομαι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της φυλής);

   Σ’ ευχαριστώ ορέ βλάμη για το καυλιάρικο μπουκέτο που μας έστειλες.

   Να φανταστείς, και παρ’ όλο που βρίσκομαι πλέον στο πλατύσκαλο της πόρτας του οίκου της αποστειρώσεως, τα αρώματα από το μουσικό σου αυτό μπουκέτο μου επαναστάτησαν κάποιο ράθυμο πλέον ένστικτο.

   Να είσαι καλά φίλε. Σε φιλώ και σε ασπάζομαι.

 2. 2
  Μάγκας

  Κάθε μέρα σε επισκέπτομαι φίλε Σταύρο, απλώς δεν έχω τόσο χρόνο τους τελευταίους μήνες για να σχολιάζω.

  Κι αφού τόσο πολύ σε έλειψα, θα φροντίσω να εμφανίζομαι πιο συχνά.

  1. stauros

   Μάγκα σε παρακαλώ, μη πάρεις τοις μετρητοίς το προηγούμενο σχόλιο μου. Μη το γράψεις σε παρακαλώ στα πρακτικά σου. Ενθουσιάστηκα κάπως από το άκουσμα της φωνής σου, την οποία είχα να ακούσω εδώ και καιρό.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...