«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ

Μιχάλης

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/16903/

9 σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. 1
  stauros

  Δηλαδή κύριε Μιχάλη, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι βουλευτές, οι υπουργοί, οι πρωθυπουργοί, οι βασιλιάδες, οι βασίλισσες, οι πρόεδροι των δημοκρατιών…. είναι βόδια – που ορκίζονται στην Βίβλο;;;!!!

 2. 2
  vagelis

  Τα βόδια τι σου φταίνε;

  1. stauros

   Βαγγέλη συγνώμη.

 3. 3
  Βαρθολομαίος

  Βλάχο δεν έχεις την παραμικρή ιδέα των αστρονομικών γνώσεων του Ιωάννη Βρωμόστομου. Κάνε λίγη υπομονή. Ερχεται…

  1. stauros

   Μη μου πεις! Πήρες την απόφαση να βγάλεις στη φόρα τα απόρρητα αρχεία του οικουμενικού Πατριαρχείου!

 4. 4
  Βαρθολομαίος

  Βλάχο τέκνον μου, πόσο αφελής είσαι. ΕΓΩ είμαι τα αρχεία του οικουμενικού πατριαρχείου, και «ο ακολουθών εμοί ουκ έστιν εν τη σκοτία αλλά έξεται το φώς της ζωής» όπως είπε ο αρχηγός μας και κονομήσαμε εμείς οι υπόλοιποι. Γκέγκε ;

  1. stauros

   Αποκλείεται να ξεστόμισε ο Βρωμόστομος μεγαλύτερη κοτσάνα για την γη, απ” αυτή του Παντελή Γιαννουλάκη, του μόνου Ρωμιού που φέρει αντί κεφαλής πάνω στον λαιμό του νεροκολοκύθα, ο οποίος έγραψε περί της Κούφιας γης.

 5. 5
  Βαρθολομαίος

  Βλάχο κάνεις λάθος. Διότι εκεί που μεγαλούργησε η πίστη επερίσσεψε η μαλακία. Ευτυχώς όμως που δεν θεραπεύεται εύκολα και μπορέσαμε να κρατήσουμε τα λεφτούλια μας. Ας είναι καλά ο ανώνυμος μαλάκας και ο αφέντης μας ο Ερντογάν ο Μεγαλοπρεπής (είναι το μόνο ζωντανό τηλεοπτικό σήριαλ)

  1. stauros

   Το Οθωμανικό δίκαιο στο Πατριαρχείο παραμένει στο παλιό καθεστώς, έχει περιοριστεί ή επανήλθε δριμύτερο, λόγω του ισλαμιστή πρωθυπουργού Ερτοάν ;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...