«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Αντώνης Ρέμος (αμόρφωτο υποκείμενο, χαρακτηριστικό δείγμα νέο-Ρωμιού): ”Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούστης!”

 

ivoni.remos_.kiamos

 

Άνθρωπος με βλογιοκομμένη ψυχή και καρδιά και χτικιασμένο μυαλό. Δεν το έχει για τίποτε να εκθέτει ανεπανόρθωτα την χώρα του.

Οι αμόρφωτοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και βρωμόστομοι.

 

 

 

 

 

Το βίντεο αλιεύτηκε από:  http://roides.wordpress.com/2012/03/12/12mar12b/#comment-63905

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/16571/

7 σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. 1
  Politropos Dionisis

  Ο Ρέμος είπε αυτό που όλοι Έλληνες ιταλοί ισπανοί… κλπ λένε για κάτι τέτοιους σαν τον Σοϊμπλέ, όλοι αυτοί είναι αμόρφωτα υποκείμενα, χαρακτηριστικα δείγματα νέο-Ρωμιού!! Ενώ ο Σόιμπλε και η παρέα του είναι μορφωμένοι πολιτισμένοι και ανώτερης ηθικής τάξεως!!!
  Για κάτι τέτοια είναι που λέει ο λαός: «εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνι χτενίζεται!!!

  1. stauros

   Βλέπεις Διονύση!!! Ήρθαν τα πάνω κάτω!!! Οι αμόρφωτοι, άξεστοι και αγροίκοι Γερμανοί, ταλαιπωρούν τους μορφωμένους Ρωμιούς, Ιταλούς και Ισπανούς, τους φουκαράδες. Τους πηδούν δίχως σάλιο κι ούτε βοήθεια δεν μπορούν να φωνάξουν οι καημένοι.

   Κι ο θεός τους ο Γιαχβέ, ούτε δεκάρα να δίνει για πάρτη τους, που είναι όλοι τους ευσεβείς και θεοσεβούμενοι, οι Ρωμιοί, οι Ιταλοί και οι Ισπανοί (οι κατ΄ εξοχήν θρησκόληπτοι λαοί της Ευρώπης). Να υποφέρουν από τους άθεους Γερμαναράδες του Νίτσε (καλό είναι ότι πηγάζει από δύναμη)!!!

   Δεν λέει το ευαγγέλιο: «Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι»;

 2. 2
  vomolloxius

  Δυστυχως επιβεβαιώνουμαι συνεχως! Επανάσταση αυτή τη φορα θα την κανουν οι αστοί! Η αφρόκρεμα της Ελλάδας και της ανάπτυξης.

  Στην συναυλία του Ρέμου θαμώνες ηταν ολος αυτός ο κοσμικός συμφερτός, εφοπλιστές,επιχειρηματίες και καλιτέχνες του λαιφ σταιλ.
  Ολοι αυτοί που που ωφελείθηκαν από την κρίση, απολύοντας κόσμο, μειώνοντας μισθούς, και διεκδικώντας απο το κράτος μηδενική κοινωνική πρόνοια.

  Αν αυτά τα ελεγε καποιος καλλιτέχνης απ’αυτούς που τραγουδάνε στο προαύλιο της ΕΡΤ δεν θα «ετρεχε καστανο»
  Μα να να πει τέτοια πράγματα ο Ρέμος;! εβγαλε και τη γλώσσα του στη Μέρκελ και στον Σόιμπλε;
  Το αγαπημένο παιδί του Σαμαρα; αυτος που το 2012 ηταν προεκλογικά στο πλευρό του;! (μαζί με τον αλλον καλιτεχναρά,τον Χατζηγιάννη)

  Μα που παει αυτή η κοινωνία; ποσο κατήφορος ακόμα; που βρισκεται επιτέλους ο πάτος του βαρελιού;

  1. stauros

   Στην συναυλία του Ρέμου θαμώνες ηταν ολος αυτός ο κοσμικός συμφερτός, εφοπλιστές,επιχειρηματίες και καλιτέχνες του λαιφ σταιλ.
   Ολοι αυτοί που που ωφελείθηκαν από την κρίση, απολύοντας κόσμο, μειώνοντας μισθούς, και διεκδικώντας απο το κράτος μηδενική κοινωνική πρόνοια.

   Βωμολόχιε δυσκολεύομαι να πιστέψω όλ’ αυτά που αράδιασες παραπάνω. Διότι δεν είναι δυνατόν ο Διονύσης να υποστηρίζει την συμπεριφορά του συρφετού αυτού!

 3. 3
  Politropos Dionisis

  Σταυρε
  Το ξέρω πως κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, και το ρίχνεις στο καλαπουράκι, γιατί ξέρεις διαφορετικά δεν σε παίρνει να λες τις φασιστικές παρόλες που υποστηρίζεις!!!
  Επειδή σε αποκαλώ φον Σταυρός, μη το παίρνεις και πάνω σου πως τάχα οι γερμανοί είναι άθεοι και άθρησκοι σαν και του λόγου μας …… για μια ακόμη φορά γενικεύεις…… προκειμένου να υποστηρίξεις ανορθολογικές παραδοχές….. :ainte:

  Έτσι τώρα βρήκες και ότι τάχα είναι άθρησκοι οι Γερμανοί.
  Πρόκειται για μεγάλη μπούρδα.
  Γιατί αλλή ειναι η πραγματικότητα για τους Γερμανούς, που δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουνε το θρήσκευμα τους και παρ όλα αυτά, διαπιστώνουμε ότι το 70% του πληθυσμού δηλώνουνε χριστιανικό θρήσκευμα στις φορολογικές τους δηλώσεις, ώστε το κράτος να παρακρατά φόρο για τις αντίστοιχες χριστιανικές αιρέσεις- καθολικοί προτεστάντες ορθόδοξοι, διαμαρτυρόμενοι…..
  Σε αυτό το 70% πρέπει να προσθέσεις και τους μουσουλμάνους, ινδουιστές σατανιστές εβραίους…… (η Γερμανία στην Ευρώπη έχει την τρίτη θέση σε εβραϊκό πληθυσμό……)
  Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ποσοστό που ενώ δεν αποδέχεται καμία θρησκεία… στις φορολογικές δηλώσεις σε δημοσκοπήσεις σε σχετικό ερωτημα, δηλώνει πως πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη….

  Θα τολμούσα να πω λοιπόν, πως αν αυτό γινότανε στην Ελλάδα (ακόμη και πριν από την κρίση….) το ποσοστό των ελλήνων που δεν θα δήλωνε θρήσκευμα στην φορολογική του δήλωση, θα ήτανε συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό από ότι στην Γερμανία!! Άλλωστε ο καημένος ο Χριστόδουλος ούτε ένα εκατομμύριο υπογραφές μάζεψε υπέρ της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες!!! Για αυτό και φυσικά δεν τόλμησε να τις καταθέσει στην βουλή!!!!!!!

  Σκέτα προβατάκια τα Γερμανάκια, έτοιμους για όλα… τους βρήκε ο Χίτλερ…. για να μην μιλήσουμε πως έτσι ακριβώς τους βρήκε και παπαδοκόρη η Μαρκέλλα…

  Με αυτόν τον ισχυρισμό πρόσθεσες μια ακόμη μπούρδα, στον κατάλογο της μπουρδολογίας κατά της Ελλάδας και των ελλήνων….

  Από τους νοικοκύρηδες του βορά και τους τεμπέληδες αχαΐρευτους του νότου (και μέσο πολλών άλλων παρομοίων παραδοχών….. ) έφτασες να αντιπαραθέτεις τώρα τους τάχα άθεους Γερμανούς, απέναντι στους θρησκευόμενους του νότου, Έλληνες ισπανούς ιταλούς κλπ

  Και το ακόμη χειρότερο να επικαλείσαι «ωραία» τσιτάτα του Νίτσε που τα ερμηνεύεις αλά Χίτλερ

  (καλό είναι ότι πηγάζει από δύναμη)!!!

  Έτσι όπως τοποθέτησες αυτήν την φράση, παρερμηνεύεις τον Νίτσε, που μιλά για τον νέο άνθρωπο τον πνευματικά δυνατό τον υπεράνθρωπο και στην θέση του βάζεις το οικονομικά και πολιτικά δυνατό (?) κράτος… με λίγα λόγια γάμισες και τον Νίτσε!!! :wacko:

  Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι ΤΡΟΠΟΣ, όπως ισχυρίζεται και ο φασίστας Άλεν ντε Μπινές…
  Φασισμός είναι ο τρόπος του ανθρώπου που γενικεύει, κάνοντας ακροβασίες και νοητικά άλματα, μετατρέποντας το μαυρό σε άσπρο και τούμπλαλιν…
  Και τον φασισμό δεν τον προωθεί μονάχα αυτός που λέει ζήτω ο φασισμός….. αλλά και ο καθένας από μας, όταν γενικεύει… γιατί διαμορφώνει και εμπεδώνει το κλήμα μέσα στο όποιο αναπτύσσεται ο φασισμός!!!
  Είναι εύκολο να λες για όλα φταίνε οι κομουνιστές…… ή για όλα φταίνε οι πακιστανοί …….. και μετά έρχεται η σειρά να φταίνε για όλα οι ομοφυλόφιλοι, μετά οι τεμπέληδες…… μέχρι στο τέλος να πειθαρχήσει η κοινωνία στην εξουσία του ενός ΑΡΧΗΓΟΥ!!!!!!!!!

  Ο βωμολόχος όχι μόνο δεν γενίκευσε αλλά και μίλησε με σαφήνεια για μια συγκεκριμένη μερίδα:

  «Στην συναυλία του Ρέμου θαμώνες ήταν όλος αυτός ο κοσμικός συρφετός, εφοπλιστές, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες του λαιφ σταιλ.
  Όλοι αυτοί που ωφεληθήκαν από την κρίση, απολύοντας κόσμο, μειώνοντας μισθούς, και διεκδικώντας από το κράτος μηδενική κοινωνική πρόνοια».

  Εσύ αυτά τα συγκεκριμένα που είπε ο βωμολόχος, τα γενίκευσες και κατονόμασες συρφερτό, όλον τον λαό….. βάζοντας μου έτσι λόγια που δεν έγραψα ούτε εννόησα για τον ελληνικό και τον ισπανικό, ιταλικό…. λαό…..
  Το ίδιο έκανες γενικεύοντας το μικρό ποσοστό άθεων Γερμανών για να τους αντιπαραθέσεις, με τους τάχα φανατικά θρησκευόμενους ρωμιούς….

  Αλλά μια χαρά και εντελώς καλλιτεχνικά σου την είπε ο βωμολόχος, δηλαδή που έδειξες πως σε πείραξε ότι ο Ρέμος το αγαπημένο φιλαράκι του Σαμαρά που εκπροσωπεί, αυτούς που έχουνε… εφοπλιστές, επιχειρηματίες. «και οι ανεπρόκοποι εργάτες θέλουνε να τα μοιράσουνε»!!!!
  :bye:

 4. 4
  Politropos Dionisis

  Σταυρε το απολαυσα….. :yahoo: :yahoo: :yahoo: αν ήξερα πως θα σε ταχτοποιούσε τόσο καλλιτεχνικά ο Μιχάλης, δεν θα έγραφα το παρακάτω σχόλιο!!!

  Άλλη φορά να προσέχεις περισσότερο, όταν για να δώσεις κυρος στις όποιες παραδοχές σου, χρησιμοποιείς τσιτάτα από κάποιους φιλοσόφους όπως ο Νιτσε, γιατί αν δεν τους κατανοείς καλά και εφ όλης της υλης, θα την πατάς κάθε φορά!!!

  Αναρωτίεμαι μετά κι από αυτό, θα εξακολουθείς να κανείς τον γερμανό??? :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: ή σαν πονηρός βλάχος θα κανείς αυτοκριτική και εξομολόγηση, για να συνεχίσεις την επαύριο τα ίδια……
  :yahoo: :yahoo: :yahoo:

 5. 5
  omni

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...