«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης και οι τηλεοπτικές εκπομπές του «Ανιχνεύσεις»

 

σαββίδης παντελήςΕν ψυχρώ θα ισχυριστώ εδώ ότι ο Παντελής Σαββίδης είναι ο καλύτερος (δηλαδή ο πιο μορφωμένος) δημοσιογράφος της ελληνικής επικράτειας. Επί πλέον ότι ο δεύτερος από τους καλούς, απέχει πολλά σκαλοπάτια πίσω του, στην κλίμακα της αξιολόγησης της κατηγορίας των συναδέλφων του.

Θεωρώ το Βραβείο Μπότση που του αποδόθηκε μια ολίγιστη χειρονομία απέναντι στα δημοσιογραφικά του τάλαντα.

Μπορώ να περιγράψω τις δημοσιογραφικές του αρετές και άνετα και διεξοδικά, αλλά δεν θα το κάνω, διότι μπορεί κανείς να επισκεφτεί στο διαδίκτυο το ίδιο το δημοσιογραφικό του έργο, το οποίο πλην της ποιότητας που διαθέτει είναι και ποσοτικά αξιοθαύμαστο.

Επειδή ο πληθυσμός της χώρας που ζάμε δεν πρόκειται να αποδώσει στον εν λόγω άνθρωπο τα ανάλογα εύσημα της δημοσιογραφικής του προσφοράς, θεώρησα χρέος μου να του αποδόσω ανάλογη τιμητική διάκριση, δίκην των αχρεωστήτως καταβληθέντων υπηρεσιών του στην διαφωτιστική διαδικασία, προς το άχαρο αλλά και αχάριστο αυτό πλήθος της χώρας των Ρωμιών

Παντελή Σαββίδη, η συμμορία της «Πεστροφοταβέρνας» των Άνω Ποροίων Σερρών των Θεοδωρακέληδων σου επιδαψιλεύει τον τίτλο του επιτίμου άρχοντος του περιβάλλοντός της εσαεί, με απεριόριστα δικαιώματα φιλοξενίας, εν παντί χρόνω.

Ας μη «περιφρονήσεις» την εν λόγω χορηγία, χάριν των ωφελειών που μπορεί να σου προκύψουν, κυρίως από την πιστοποιημένη ωραιότητα του φυσικού περιβάλλοντός της, χώρια και του έστω και υποσχεμένου ανθρωπίνου της.

Σταύρος Βασδέκης

Υπεύθυνος της τήρησης του πρωτοκόλλου: Γιώργος Θεοδωρακέλης.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/14440/

1 σχόλιο

  1. 1
    Βαρθολομαίος

    Το Πατριαρχείο τίποτε; Ντροπή σου βλάχο….

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...