«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Ο δάκτυλος του θεού και το «κωλοδάκτυλο» του μάγου.

 

o_fakirhs_original1(1)

Φακίρηδες και καλόγεροι «παραβιάζουν» τους νόμους της φύσης

Ο φακίρης ως φυσικός και ο καλόγερος ως απατεώνας.

Ο ένας κατεβάζει μέσα σε νερό μια παρωνυχίδα κι ο άλλος ανεβάζει από τον πυθμένα μεταλλικά κέρματα.

Δείτε δυο βίντεο για να αντιληφθείτε την φτωχή (τω πνεύματι) επίδοση του καλόγερου στην φακιρική τέχνη και την επάρκεια του φακίρη στην χρήσει των νόμων της φύσης.

ΤΟ «ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ» ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ

 

 

Ο ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Το αδιάβαστο τίμιο ξύλο είναι λαφρύτερο από το νερό και για τον λόγο αυτόν επιπλέει. Το ίδιο ακριβώς όμως αν το διαβάσει κάποιος άπλυτος καλόγερος, ιδικά με μαυρισμένα νύχια και διαρκή φαγούρα του δέρματός του από την απλυσιά, αποκτά ως εκ θαύματος μεγαλύτερο ειδικό βάρος απ’ αυτό του νερού και βυθίζεται αμέσως εντός του. Μάλιστα αν είναι και σκελετωμένος από τις διαρκείς καλογερικές νηστείες, το διάβασμα επενεργεί σχεδόν αμέσως.

Ο φακίρης που θα δείτε σε λιγάκι να το εκτελεί, λέγεται ότι τρώει μόνο βλίτα και βρούβες κι αν του πάει κανείς πιστός, που και που, και καμμιά λαχανίδα. Και είναι να απορεί κανείς πώς το αριστερό μπράτσο της πλαστικής καρέκλας, που φαίνεται στο σκηνικό του βίντεο, μπόρεσε να σπάσει από το βάρος ενός τόσο λεπτό χεριού, όπως αυτό του παρ’ ολίγον εξαϋλωμένου από τις νηστείες άγιου καλόγερου!

Για την ασεβή απιστία μας και για του λόγου το αληθές, κάποιος ευσεβής λοιπόν πιστός, φρόντισε να μας καταθέσει σχετικό ντοκουμέντο στο διαδίκτυο, το οποίο προλογίζει ως εξής:

Ζωντανό Θαύμα στο Άγιον όρος με το Τίμιο ξύλο που βυθίζεται, κατόπιν προσευχής, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ένα Θαύμα που αξίζει όλοι να το δουν!

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν το τίμιο ξύλο όντως βυθίζεται όταν διαβαστεί. Αυτό όμως που παρατήρησα στις περιπτώσεις όπου διαβάζεται κάποιος άνθρωπος είναι ότι βαραίνει συνεχώς και φτάνει σίγουρα στον πάτο του σκοταδιστικού πηγαδιού της χριστιανικής θρησκείας.

ΤΟ «ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ» ΝΤΙΚΟΥΜΕΝΤΟ:

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/12864/

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...