«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Να αισθάνεται κανείς ως κέντρο του κόσμου. Ότι χειρότερο μπορεί να προκύψει σ’ έναν άνθρωπο

 

romios-web-300

«Η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια προέρχονται από την απαίτηση για κέρδος σε ότι κάνουμε και το άγχος και το στρες προέρχονται από την προσκόλληση στους στόχους που θέτουμε».

Η ως άνω παρατήρηση είναι σχόλιο του Bielidopoulos στο άρθρο:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ . Προσφώνηση αγανάκτησης κάποιου από την ισχνή μειοψηφία των «αιρετικών», το οποίο μπορείτε να διαβάσετε από:  http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3076
και το οποίο έγραψε ο Μουαμάρ Ιγνάτιος.

Ο Μουαμάρ, μέσα από το άρθρο αυτό διαμαρτύρεται με έντονο τρόπο πως δεν έχει καμμιά σχέση μ’ όλους εμάς τους άξεστους και άπλυτους τουρκοαρβανιτόβλαχους, από τους οποίους θέλει να ξεχωρίσει, των οποίων μάλιστα δεν μπορεί να υποφέρει την βρωμοποδαριά, όπως και την μουσική τους.

Εμένα όμως δεν μπορεί να με ξεγελάσει διότι γεννήθηκα και μεγάλωσα ανάμεσα σε Βλάχους. Αγαπητέ Μουαμάρ τα χνώτα σου μυρίζουν βλαχιά και δεν είναι σωστό να απαρνείται κανείς την καταγωγή του.Δεν είναι κακό να είναι κάποιος Βλάχος. Κακό είναι να φέρεται βλάχικα.

Αφού λοιπόν μας τα βρίσκει όλα μαύρα κι άραχνα, ωσάν να μας κόμισε κάτι καινούργιο (σιγά τα λάχανα), σκούζοντας και τσιρίζοντας, τελειώνει την υστερική του έπαρση ως εξής:

Πάρτε τη χώρα σας, τις τουρκοσλαβοαρβανιτικοβλάχικες συνήθειες και μουσικές σας, τις ψείρες σας, την απλυσιά σας, το ψευτογιαπιλίκι σας, τα χοντοσεντεράδικά σας, τη βλαχιά σας, τους πολιτικούς λεχρίτες σας, τα σκυλάδικά σας, τα Cayen σας, τις Μανωλάδες σας, την Ευρώπη σας και το μισογύνη θεό σας και πορευθείτε.

Δέν σας ανήκω, δέν σας θέλω, δέν με εκφράζετε και… βρωμάνε και τα πόδια σας…

Άντε, κωλόβλαχοι!

 

Εντάξει μεγάλε. Εμείς είμαστε κωλόβλαχοι. Για πες μας τώρα εσύ τι είσαι; Τι είσαι; Ο τέλειος άνθρωπος!!!  Μας επιτρέπεις να γελάσουμε εδώ;

Δηλαδή την βλαχιά σου πώς την απέταξες; Μήπως όπως ο παπάς στην βάφτιση αποτάσσει τον σατανά από τον βαπτιζόμενο; Ή μήπως με κανένα ευχέλαιο; Ή μήπως με λειτουργίες στις οποίες ψάλλονται μπλουζίστικα κατεβατά, που μιμούνται την μουσική των Νέγρων του Μισισιπή.

 

Ο τρόπος είναι ο άνθρωπος, αγαπητέ μου Μουαμάρ.

 

Καλύτερη απάντηση και πιο καταλυτική δεν θα μπορούσε νομίζω να υπάρξει απ’ αυτήν που προέθεσα. Αυτή του Bielidopoulos, που σχολίασε:
«Η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια προέρχονται από την απαίτηση για κέρδος σε ότι κάνουμε και το άγχος και το στρες προέρχονται από την προσκόλληση στους στόχους που θέτουμε».

Τι σημαίνει αυτό που μόλις διαβάσαμε:
Να έχει κανείς το θράσος να απαιτεί από την ζωή να προχωρήσει με χιλιαπλάσιους ρυθμούς  – μάλιστα σύμφωνα με την φάλτσα μουσική υπόκρουση που θα της παίζει – για να του κάνει το κέφι!!!
Η αθανασία να υποχωρήσει μπροστά στο γούστο κάποιου ασήμαντου θνητού!!!

 

Μουαμάρ, με πολύ αγάπη για σένα τα παρακάτω τραγουδάκια (Ρεμπέτικα μπλουζάκια)

 

 

 

Η ζωή, μάς συνεχίζει:

 

 

 

ΜΟΥΑΜΑΡ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο  Bielidopoulos

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/12427/

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...