«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Άγιο φως. Μια άθλια ιστορία βαρβαρότητας

 

œ•£—

«Μοναχοί θρασύτατοι γόητες επινόησαν το θαύμα του αγίου φωτός, για να ενισχύσουν τον ηλίθιο ζήλο των προσκυνητών». Α. Κοραής (βλ. Άγιο Φως)

Η λήψη του αγίου φωτός στα Ιεροσόλυμα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Κάθε χρόνο, πριν το πάρουν οι Ορθόδοξοι πρέπει να δώσουν σκληρούς αγώνες πυγμαχίας με τους αδελφούς τους, των άλλων δογμάτων, αλλά ακόμη και με ομοδόξους τους, κυρίως δε με τους Αρμένιους. Και δεν φτάνουν όλ’ αυτά, διότι πρέπει να παλέψουν και συναμμεταξύ τους, όπως θα δείτε από τα ντοκουμέντα που έπονται.

Τώρα, πώς γίνεται το άγιο φως, που φωτίζει τους ανθρώπους για να πορεύονται στον δρόμο του θεού, να προκαλεί συμπεριφορές που ούτε οι μεγαλύτεροι κακούργοι αυτού του κόσμου δεν αποτολμούν να επιδεικνύουν δημοσίως και προ παντός μέσα στον οίκο του θεού, μόνον ο κακούργος Θεός τους Γιαχβέ το γνωρίζει.

 

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος περιμένει να λάβει με ευλάβεια το άγιο φως. Ακόμη και οι αριστεροί και οι κομμουνιστές. Ποτέ η ΑΥΓΗ και ο ΡΙΣΟΣΠΑΣΤΗΣ  δεν αποπειράθηκαν να φανερώσουν την ελεεινή αυτή απάτη!!!

 

Ο ΚΟΡΑΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ (http://agonigrammi.wordpress.com/2010/03/29/)

-  «Δοκίμασε να κηρύξης εις τους προσκυνητάς, ότι ματαίως εξοδεύουν τόσα χρήματα, ματαίως κοπιάζουν ταξιδεύοντες μακράν δια θαύμα, δοκίμασε να διδάξης την τόσην απλήν αλήθειαν ταύτην, και θέλεις ιδεί στράτευμα προσκυνητών μεθυσμένων, ή ώς δέν αισχύνονται να ονομάζωνται Χατζήδων, στρατηγούμενον απο ολίγους θρασυτάτους γόητας, πνέοντας τον όλεθρον σου, ώς ανατροπέως των καθεστώτων»
-  «θαύμα αισχροκέρδιας… μηχανουργήματα λαοπλάνων ιερέων»
-  «Αναίσχυντη θαυματοποιία… και πλάσμα του μεσαίωνα, κατασκευασμένο από σκοταδιστές Καπουτσίνους»
-  «Της Ελλάδος ο κοινός λαός, μωρός ότι πιστεύει το άγιον φως»
-  «Οι ποιμένες… πρώτοι αυτοί  το γέννημα του σκότους να σβέσωσι και τους τρέχοντας εις θέαν και προσκύνησιν αυτού, να εμποδίζωσιν».
-  «Μοναχοί θρασύτατοι γόητες επινόησαν το θαύμα του αγίου φωτός, για να ενισχύσουν τον ηλίθιο ζήλο των προσκυνητών»
-  «Όνειδος και αίσχος, στρατηγούμενον από θρασύτατους θαυματοπλάστες… Αξιοθρήνητοι οι κατ έτος τρέχοντες μωροί και πλανημένοι -  προσκυνητές του θαύματος»
-  «Ασυγχώρητον, με παντοειδείς δόλους να υπερασπίζεται η θρησκεία πλαστά θαύματα και πάσης λογής ανομήματα»
-  «Το άγιον φως είναι πλάσμα ασεβές και αναίσχυντον… πλάσμα Λατίνων μοναχών και φραγγοπατερικόν γέννημα»

 

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΚΡΑΤΟΥΣ!!! (βλ. Έρχεται το «Άγιο Φως» με τιμές αρχηγού κράτους)

 

ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ. ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

 

Image

 

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. (Καημένε μας Δημόκριτε τι σου ΄μελε να βλέπεις)

 

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ

 

 

 

 

ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ

 

 

Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΦΗ. ΟΙ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΛΑΣ ΔΙΚΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.

 

 

 

 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ:  

 

 Άγιο Φως – Μια ιερή και «θαυμαστή» απάτη

Η Απάτη του Αγίου Φωτός [3]

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/12302/

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...