«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Διωγμοί χριστιανών στην Ινδία. Η Ορθοδοξία κωφεύει με πλήρη αναλγησία και αφασία!!!

 

india_map

ΦΟΒΕΡΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΙΝΔΟΥΙΣΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ.

95 εκκλησίες κάηκαν εντελώς!

Η Εκκλησία της Ελλάδος ούτε που καταδέχτηκε να πει καν δυο λόγια. Πού βρισκόμαστε; Στους έσχατους καιρούς; Ούτε στην εποχή του Διοκλητιανού δεν εξαπολύθηκαν διωγμοί κατά χριστιανών με τόση λύσσα! Είναι δυνατόν οι άγιοι ιεράρχες της ελληνικής Εκκλησίας να κάνουν την πάπια για τα αδέλφια τους που διώκονται στην Ινδία! Ξέρουμε ότι μαστίζονται από ανήκεστο ιδιωτεία, αλλά σε τέτοιο βαθμό!!! Δεν υπάρχει θεός; Πού είναι ο Θεός;

 

 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Εμείς εδώ μπορεί να στερούμαστε κάπως την τροφή του σώματος, αλλά τα αδέλφια μας στην Ινδία στερούνται πλέον την τροφή της ψυχής. Διότι «τί γὰρ ὠφελήσει ἄνθρωπον ἐὰν κερδήσῃ τὸν κόσμον ὅλον, καὶ  ζημιωθῇ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ».

Αλλά και το χριστεπώνυμο πλήρωμα, οϊμέ, φαίνεται ότι αποκτηνώθηκε (ήμαρτον Κύριε) εντελώς! Από τα χιλιάδες χριστιανικά διαδικτυακά μέσα μόνο το παρακάτω έδειξε ενδιαφέρον για το φοβερό αυτό πρόβλημα που μαστίζει χριστιανούς στις μέρες μας!

Από http://www.maranatha.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=24&id=206:—-, διαβάζουμε:

Ινδία: H Χειρότερη αντιχριστιανική βία εδώ και πολλά χρόνια

Φανατικοί Ινδουϊστές εξαπέλυσαν ένα κύμα βίαιων αλλά και συστηματικά οργανωμένων επιθέσεων εναντίον Χριστιανών στο Κρατίδιο Ορίσσα, στις 24 και 25 Δεκεμβρίου 2007. Συνολικά, 95 εκκλησίες κάηκαν εντελώς, καθώς και 730 χριστιανικά σπίτια. Στις περιπτώσεις που κάποια χριστιανική διακονία εκτελείτο σε χώρο ενοικιασμένο από Ινδουϊστή, οι επιτιθέμενοι φρόντιζαν να μην καταστρέψουν το χτίριο, αλλά έβγαζαν έξω το περιεχόμενο και του έβαζαν φωτιά. Ο αριθμός των θυμάτων είναι άγνωστος ακόμα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη όλα τα γνωστά περιστατικά εμπρησμού, δολοφονίας και επίθεσης η βία ήταν, σύμφωνα με το Πανινδικό Χριστιανικό Συμβούλιο, η μεγαλύτερη επίθεση εναντίον της Χριστιανικής κοινότητας στην ιστορία της δημοκρατικής Ινδίας.

Oι επιτιθέμενοι – μέλη του Vishwa Hindu Panishad – ήταν οπλισμένοι με πυροβόλα, μαχαίρια, trishul (είδος τρίαινας), αυτοσχέδιες βόμβες και άλλα όπλα. Φώναζαν συνθήματα όπως, Μόνο Ινδουϊστές εδώ, Οι Χριστιανοί να γίνουν Ινδουϊστές ή να πεθάνουν, και Σκοτώστε τους Χριστιανούς. Τουλάχιστον εννιά Χριστιανοί σκοτώθηκαν. Είναι δύσκολο να εξακριβώσουν το φόρο αίματος επειδή οι Ινδουϊστές κρύβουν ή καταστρέφουν τα πτώματα των θυμάτων τους. Επίσης, πολλοί Χριστιανοί κατέφυγαν στο δάσος ή σε άλλα χωριά, και πολλοί αγνοούμενοι μπορεί να είναι ακόμα ζωντανοί. Οσοι βγήκαν από το δάσος έχουν ήδη μιλήσει για τις ταλαιπωρίες που υφίσταντο εκεί, όπως το κρύο (5 βαθμούς τη νύχτα), την έλλειψη τροφίμων και ιδιαίτερα νερού, και τον κίνδυνο από τίγρεις και αρκούδες.

Πολλοί Χριστιανοί ανέφεραν ότι η αστυνομία παρακολουθούσε το μακελλειό, χωρίς να προσπαθήσει να παρεμβεί. Η μόνη εξαίρεση ήταν ένας Χριστιανός αξιωματικός στην πόλη Μπαλλιγκουντα που προειδοποίησε τους ηγέτες στο χωριό Μπαρκάμα να τρέξουν να γλυτώσουν. Την άλλη μέρα μεταφέρθηκε αλλού.

Σε αρκετά μέρη οι επιτιθέμενοι κατέβαλλον προσπάθεια όχι μόνο να καταστρέψουν, αλλά και να βεβηλώσουν. Σε μια εκκλησία έβγαλαν έξω τα ποτηράκια του Δείπνου και τα άλλα στοιχεία και τα έκαμαν σκόνη κάτω από τα πόδια τους. Στη Μπαρκάμα όπου εφτά εκκλησίες είχαν μαζευτεί για μια ενωμένη υπαίθρια σύναξη την παραμονή των Χριστουγέννων, οι εξτρεμιστές έκαψαν το πτώμα ενός ηλικιωμένου Ινδουϊστή που είχε πεθάνει από φυσικό θάνατο, μπροστά από τον άμβωνα.

Στα Κουτίκια μια μικρή εκκλησία δέχθηκε επίθεση και ο εργάτης της και 12 μέλη οδηγήθηκαν σ’ένα χωράφι όπου ξυρίστηκαν τα κεφάλια τους και αναγκάστηκαν να φάνε ωμό ρύζι ανακατεμένο με το αίμα τράγων για να γίνουν Ινδουϊστές.

info » Barnabas Fund » http://www.barnabasfund.org/
Το Barnabas Fund βοηθάει τα θύματα των επιθέσεων στην Ορίσσα με τρόφιμα, ρουχισμό και προσωρινό καταφύγιο. Πρόκειται για μια άμεση, επείγουσα ανάγκη για χιλιάδες Χριστιανούς που έμειναν άστεγοι ή έχασαν τα προς το ζην.

Αργότερα θα πρέπει να ανοικοδομηθούν σπίτια και εκκλησίες και να δημιουργηθούν μικρές επιχειρήσεις για όσους έχασαν τους πόρους της ζωής. Το μέσο κόστος ανέργεσης μιας χωριατικής εκκλησίας είναι περίπου 4.200 ευρώ, και το μέσο κόστος ανέργερσης ένος σπιτιού περίπου 1,960 ευρώ.

Χρειαζόμαστε τις προσευχές σας.

 

*************************************

 

Και μέσα σ΄ αυτήν την πλήρη αφασία και αναλγησία, είναι δυνατόν για τους διωγμούς των χριστιανών να ενδιαφέρονται μόνο άθεοι, όπως ο παρακάτω, την ώρα που οι χριστιανοί  σφυρίζουν αδιάφορα!!!

Διότι από http://sfrang.blogspot.gr/2008/05/blog-post_8842.html, διαβάζουμε (αφού πρώτα ο αρθρογράφος εκθέτει τα θλιβερά γεγονότα) τα εξής:

 

Καταρχάς να σημειώσω ενημερωτικά ότι το «κρατίδιο Ορίσσα» έχει κάπου 37 εκατομμ. κατοίκους. Έτσι δικαιολογούνται και οι «95 εκκλησίες».
Επί της ουσίας: Δέχομαι ότι όλα έγιναν έτσι που περιγράφονται, ίσως και χειρότερα. Και φυσικά διαφωνώ με όποιες βίαιες ενέργειες για εθνικούς, θρησκευτικούς, φυλετικούς και άλλους λόγους. Αναρωτιέμαι όμως, οι χριστιανοί που διαμαρτύρονται τώρα, ξέρουν τί έκαναν οι πρόγονοί τους από τον 4ο αιώνα και μετά, όταν ασπάστηκαν μια θρησκεία από τη μέση Ανατολή και ταυτίστηκαν με τον ρωμαϊκό στρατό; Ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για εκείνες τις εγκληματικές επιδρομές εναντίον των ανθρώπων και του πολιτισμού τους, ειδικότερα (αυτό μας ενδιαφέρει εμάς) των Ελλήνων και του ελληνικού πολιτισμού;
Η διπλανή φωτογραφία δημοσιεύεται ή δημοσιευόταν σε σχολικά βιβλία με την επεξήγηση ότι δείχνει τον «άγιο» Νικόλαο και διάφορους συνεργάτες του να «συντρίβουν τα είδωλα», δηλαδή να γκρεμίζουν ελληνικούς ή ρωμαϊκούς ναούς και αγάλματα. Αναγράφεται δε σ” αυτά τα βιβλία ότι, την ώρα που έφευγαν έντρομοι οι «δαίμονες» από τους ναούς, ρωτούσαν έκπληκτοι τον Νικόλαο, γιατί τους διώχνει «από το σπίτι τους»! Τέτοια αθλιότητα!
Γιατί ενοχλούνται λοιπόν σήμερα οι χριστιανοί που κάνουν ανάλογα πολιτισμικά εγκλήματα σε βάρος τους κάποιοι άλλοι -με τη βοήθεια του κράτους, πιστεύω- ή έκαναν παλαιότερα οι Οθωμανοί που μετέτρεπαν τους χριστιανικούς ναούς σε τζαμιά; Οι χριστιανικοί ναοί στον αρχαιολογικό χώρο, από την Ακρόπολη μέχρι τον Κεραμεικό δεν δημιουργήθηκαν μετά από καταστροφή εθνικών ναών; Ας καθαιρέσουν τα έργα τους από εκεί και από όλους τους σημερινούς αρχαιολογικούς χώρους, σαν δείγμα μεταμέλειας, και τότε όλοι μας, με μια φωνή, θα διαμαρτυρηθούμε για την αδικία που υφίστανται οι χριστιανοί και όποιοι άλλοι, στην Ινδία και όπου αλλού!
Αλλιώς, ας αφήσουμε τα ινδικά πλήθη να περάσουν το δικό τους Μεσαίωνα! Κάποια στιγμή θα εκπολιτιστούν, όπως συνέβη σταδιακά με τους χριστιανούς, θα θυμηθούν ή θα μάθουν και οι Ινδουϊστές τις αξίες του ανθρωπισμού και της ανοχής.

Σε φιλικό blog υπάρχουν αναλυτικότερες περιγραφές >>>. Όσον αφορά δε τον εκχριστιανισμό σε βάρος ανατολικών λαών, υπάρχει αναλυτικό κείμενο εδώ >>>

 

images (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/12109/

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...