«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Παναγιώταρος. Ο Βουλγαροκτόνος της Χρυσής Αυγής

 

newego_LARGE_t_1101_54118614“…αν έρθει κάποιος και μου πει ότι και οι Βούλγαροι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου….και τώρα αν ξαναέρθει η ώρα, θα τους βγάλουμε πάλι τα μάτια και θα τους στείλουμε πίσω μονόφθαλμους…

Πολλά ΖΗΤΩ στους Χριστιανούς που τους ψήφισαν!

Περισσότερα  στους πνευματικούς που τους διαφήμισαν!

 

 

 

Περισσότερα στην ΚΛΑΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Από:  http://egolpio.wordpress.com/2013/04/20/xa-boulgaroi/#comment-27794

 

***************************

 

Προσέξτε το «… υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην αρχαία ελληνική θρησκεία και οι φανατικοί ελληνορθόδοξοι»

 

*******************************

 

Η αποφασιστική μάχη κατά των Βουλγάρων δόθηκε στις 29 Ιουλίου 1014 στην τοποθεσία Κλειδί, πλησίον των Σερρών. Ο στρατηγός του Νικηφόρος Ξιφίας συνέτριψε τον στρατό του Σαμουήλ, συλλαμβάνοντας 14.000 αιχμαλώτους.

Ο θρίαμβος του Βασιλείου γρήγορα μετατράπηκε σε καταισχύνη, εξαιτίας μιας απάνθρωπης πράξης, που όμοιά της δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία. Όπως αναφέρει ο χρονικογράφος Ιωάννης Σκυλίτζης, ο Βασίλειος δίνει εντολή να τυφλωθούν όλοι οι αιχμάλωτοι, αφήνοντας σε κάθε εκατοντάδα ένα μονόφθαλμο για να οδηγήσει τους υπόλοιπους πίσω στον βασιλιάς τους, ο οποίος μόλις αντίκρισε το φρικτό θέαμα ξεψύχησε.

Ο Βασίλειος δικαιολογήθηκε για την πράξη του αυτή ότι ήταν απολύτως νόμιμη και προβλεπόμενη από τους νόμους του Βυζαντίου.

Περισσότερα από: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B2%CE%B1%CF%83

 

****************************************

 

Παρεμπιπτόντως μια πρόταση για το βάρος των βουλευτών

Για την είσοδο των βουλευτών στην βουλή τουλάχιστον να εφαρμοστεί στον ίδιο βαθμό ότι ισχύει και για τις Στρατιωτικές Σχολές, ήτοι:

Το φυσιολογικό βάρος σύμφωνα με την προκήρυξη εκφράζεται σε κιλά και ισούται με το ανάστημα σε εκατοστά μείον 100. (Π.χ. Ύψος 175 εκατοστά αντιστοιχεί σε 75 κιλά).

Έτσι δεν θα μπορούν να εισέρχονται στην βουλή υπέρβαροι άνω των 100 κιλών. Αμέσως θα απαλλαγούμε, από τους Βενιζέλο, Πάγκαλο, Καραμανλή, Μιχαλολιάκο, Καμμένο, Παναγιώταρο….Οι περισσότεροι αρχηγοί των κομμάτων είναι υπέρβαροι. Τώρα μπήκε στην κατηγορία αυτή και το ΚΚΕ, με τον νέο αρχηγό του.

Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος με 40 κιλά κόπρανα μέσα στην κοιλιά του να μπορεί να αποφαίνεται για τα δημόσια πράγματα. Η διαρκής και συνεχόμενη καταπόνησή τους από το επίμονο αίσθημα της πείνας είναι αδύνατο να αφήσει στους ανθρώπους αυτούς χρόνο για να οργανώσουν κάποια σκέψη.

 

*****************************************

 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

 

Σύμφωνα με τους μελετητές της Ενδοκρινικής Σχολής της Φλωρεντίας Lunedei (http://www.metarrythmisis.gr/htmls/epistimizwi/4_paxysarkia.htm):

Ο παχύσαρκος παρουσιάζει κατάθλιψη, κόμπλεξ κατωτερότητας με απώλεια της αυτοεκτίμησής του, έλλειψη ενδιαφερόντων, ματαιοπονία και πιο σπάνια επιθετικότητα και αυτοκαταστροφή.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/11963/

4 σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. 1
  vomolloxius

  Έτσι δεν θα μπορούν να εισέρχονται στην βουλή υπέρβαροι άνω των 100 κιλών. Αμέσως θα απαλλαγούμε, από τους Βενιζέλο, Πάγκαλο, Καραμανλή, Παναγιώταρο….

  Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος με 40 κιλά κόπρανα μέσα στην κοιλιά του να μπορεί να αποφαίνεται για τα δημόσια πράγματα. Η διαρκής και συνεχόμενη καταπόνησή τους από το επίμονο αίσθημα της πείνας είναι αδύνατο να αφήσει στους ανθρώπους αυτούς χρόνο για να οργανώσουν κάποια σκέψη  1. stauros

   Στην κατάσταση αυτή βρίσκονται και πολλοί αξιωματικοί του Στρατού. Κι ενώ πρέπει να ελέγχουν το βάρος τους βάση κανονισμού, γράψανε εδώ και δεκαετίες την διάταξη αυτή στα παλιά τους τα παπούτσια.

 2. 2
  vomolloxius

  .Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος με 40 κιλά κόπρανα μέσα στην κοιλιά του να μπορεί να αποφαίνεται για τα δημόσια πράγματα

  Ναι καλά! και ο Γεωργάκης γυμνασμένος ειναι! και με το κανό του και με τα ποδήλατα και με το ατομικό του γυμναστήριο. Τα είδαμε τα κατορθώματα του.

  Τώρα μπήκε στην κατηγορία αυτή και το ΚΚΕ, με τον νέο αρχηγό του.

  Θα βάλουμε οργανα γυναστηρίου στον Περισσό απο τα καλά! απο Σοβιετία, αυτά που γυμνάζονταν οι ολυμπιονίκες τότε που σάρωναν τα μετάλλια.Αν ειναι να ανεβάσουμε το ποσοστό του κόμματος με τα μούσκουλα θα την κάνω και αυτή την θυσία.

  Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
  Δημήτρης Κουτσούμπας

  1. stauros

   Ναι καλά! και ο Γεωργάκης γυμνασμένος ειναι! και με το κανό του και με τα ποδήλατα και με το ατομικό του γυμναστήριο. Τα είδαμε τα κατορθώματα του.

   Καλά, χρειάζεται να διευκρινίσουμε ότι ο άνθρωπος πάσχει εγκεφαλική ατροφία, όπως κι ο Σαμαράς!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...