«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Για ποιούς λόγους έγινε η Χούντα της 21ης Απριλίου 1967

 

xounta-kai-ierateioΜας τους καταθέτει ο εγκέφαλος της Χούντας Γ. Παπαδόπουλος. Αυτό το νούμερο είχε την δυνατότητα να καταλάβει την εξουσία και να κυβερνήσει την χώρα για πεντέξι ολόκληρα χρόνια. Όπως λέγεται «τέτοια κεφάλια τέτοιο κούρεμα θέλουν».

Κατά τα άλλα οι παλαβοί συνταγματάρχες μας φταίγανε. Τα  νούμερα ο Γ. Παπαδόπουλος και ο Σ. Παττακός. Δηλαδή η Χούντα δεν απέδειξε ότι το 1967 ο πολιτικός κόσμος είχε σαπίσει, πέρα για πέρα, όπως και τώρα που βρίσκεται σχεδόν στα ίδια χάλια. Ρε πού καταντήσαμε! Χρόνο με τον χρόνο να δυσκολευόμαστε όλο και περισσότερο να ξεχέζουμε την άθλια Χούντα των ελληνοχριστιανικών βλημάτων!

 

Το παραλήρημα του δικτάτορα

 

 

Συνέντευξη Πατακού

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/11905/

4 σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. 1
  Βαρθολομαίος

  Το μεγαλύτερο λάθος του Παπαδόπουλου ήταν ότι δεν κρέμασε την οικογένεια Παπανδρέου επειδή ήταν βαφτιστήρι τους. Επίσης να θυμάστε ότι το πρώτο Ευρωπαϊκό κράτος που απαγόρευσε την μουσική Θεοδωράκη ήταν η Σοβιετία. Επίσης, βλάχο, πρέπει να αναφέρεις το ισοζύγιο εξωτερικού εμπορίου χούντας, ανατολικών και αραβικών χωρών και ότι η χώρα εξοπλίστηκε με δικά της λεφτά. Βέβαια στηρίχθηκε και στο ιερατείο (δυστυχώς). Ομως πρέπει να εκτιμήσουμε αν υπήρχε συνολικό όφελος από το καθεστώς. Υπήρχε ή όχι; Τις ευλογίες μου … αν και, δεν τις έχεις ανάγκη μπουρτζόβλαχε

  1. stauros

   Χρόνο με τον χρόνο να δυσκολευόμαστε όλο και περισσότερο να ξεχέζουμε την άθλια Χούντα των ελληνοχριστιανικών βλημάτων.

   Θεώρησες πονηρέ χαμουτζή ότι από το παραπάνω παραθυράκι θα μπορούσες να χώσεις μέσα στον οντά μου μικρόβια, για να με πλήξεις ανεπανόρθωτα, αλλά την πάτησες. Διότι το παραθυράκι καταλήγει σε αγωγό που οδηγεί τα μικρόβια στην εστία του τζακιού μου, το οποίο όταν είναι αναμμένο τα καίει κι όταν είναι σβηστό τα βγάζει όξω, λόγω στοιχειώδους ελκυσμού, από την καμινάδα.

   Ναι, προτιμώ την χειρότερη δημοκρατία από την καλύτερη Χούντα. Τις έζησα στο πετσί μου και τις δυο.

   Όσο για την Σοβιετία ποτέ δεν την ερωτεύτηκα, όπως εσύ στα νιάτα σου (δεν πιστεύω αυτό να είναι μυστικό σου – που το φανέρωσα), παρ’ όλες τις προκλητικές τσόντες που μου έδειχναν συνεχώς οι εραστές της και παρ’ όλη την σχετική σεξουαλική ανέχεια, η οποία μάστιζε ολόκληρη την γενιά μου.

 2. 2
  Βαρθολομαίος

  Γιατί μιλάς πικρόχολα και με θίγεις; Μήπως είσαι κρυφοπασόκ ή πάλαι ποτέ πράσινος ψηφοφόρος; Διότι εγώ δεν έχω λερωθεί ποτέ και προτιμώ τον Χίτλερ στα νιάτα του, από τον γερο-Μινέϊκο (υποπόδιο της σκοπιανής σλαυομακεδόνισας Δήμητρας). Εξαιρώ βέβαια τα ωραία βυζιά της (ήμαρτον Θεέ μου). Την αχρείαστη ευλογία μου

  1. stauros

   της σκοπιανής σλαυομακεδόνισας Δήμητρας

   Ορέ παλιοελλαδίτη χαμουτζή, μέχρι πότε θα μας φθονείτε εμάς τους βοριοελλαδίτες, ακόμη και για τα αψηλά και όμορφα κορίτσια μας! Και η πρώτη γυναίκα του Ανδρέα Βουλγάρα ήτανε (είδε φαίνεται κάποιο όφελος) και η δεύτερη Μακεδόνισσα (το σλαύο- σε τι σ’ ενοχλεί; Τι κακό έχουνε δηλαδή οι Σλαύοι; Έχουν τον κώλο από πίσω!).

   Άκου λέει «πικρόχολα»! Που μέχρι προχθές, εδώ στην Μακεδονία δασκάλους, καραβανάδες, μπάτσους και παπάδες είχαμε μόνο ερίφηδες που ξαμολιούνταν από το χαντάκι και κάτω.

   Έχω φάει ξύλο από δάσκαλο χαμουτζή που δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ μου. Και για ποιό λόγο; Επειδή την βέργα που κρατούσε για να μας δέρνει την είπα τσομάκα (βλαχιστί) αντί να την πω βίτσα (αρβανιτιστί)! Γι” αυτό σε μιλάω πικρόχολα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...