«

»

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Η χριστιανική αλητεία κατά της επιστήμης στο διαδίκτυο

 

it

Η χυδαία διαβολή της επιστήμης από κάποιους χριστιανούς με χαλκευμένα ψεύδη ανύπαρκτων γεγονότων. Διαβάστε μέχρι σε ποιο σημείο αθλιότητας έφτασε η σκοταδιστική κακουργηματικότητά τους. Αποτόλμησαν οι αχρείοι να ξεστομίσουν τα παρακάτω:

» Οί άθεοι υλιστές , πιστοί τού Δαρβίνου , τρόχισαν κάποια κομματάκια οστών από διάφορα ζώα καί τα παρουσίασαν ώς, δήθεν, ευρήματα αρχαίων πιθηκανθρώπων ( Πιλτάουν, Νεβράσκας, Κολοράντο κ.λ.π. ), αφού φρόντισαν νά τά χρωματίσουν μέ άλατα διχρωμικού οξέως ! Τελικώς, οι απάτες τούς αποκαλύφθηκαν, εκδικάστηκαν καί καταδικάστηκαν».

Όσο και να ψάξει λοιπόν κανείς για να επιβεβαιώσει τα ως άνω χαλκευμένα ψέματα, δεν νομίζω να βρει κάτι που να ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Η πίστη μπορεί να καταστήσει τον άνθρωπο τέτοιο κτήνος, που παρόμοιό του να μην υπάρχει σ’ ολόκληρη την υφήλιο.

Μέσα από το βίντεο που έπεται επιχειρούν να παρουσιάσουν  άθεους επιστήμονες ως πιστούς στον θεό – πάντοτε δε ως θεό εννοούν τον Γιαχβέ, τον δικό τους θεό αυτόν της παλαιάς διαθήκης  - ακόμη κι αυτούς που δήλωσαν ευθέως ότι η ερμηνεία του σύμπαντος δεν απαιτεί την ύπαρξη κάποιου θεού, όπως τον  Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος δήλωσε ότι «…ότι το σύμπαν δεν χρειάζεται απαραίτητα κάποιον δημιουργό για να εξηγηθεί ή να λειτουργήσει…(βλ. Δεν δημιούργησε ο Θεός το σύμπαν, λέει ο Στίβεν Χόκινγκ),

Και το συμπέρασμα της αθλιότητας:

«… ο Αγιασμός τών Ορθοδόξων δέν χαλάει ! Το ίδιο καί ορισμένα από τά σώματα τών Αγίων μας ( Αγίας Άννης , Ιωάννου Χρυσοστόμου , Σπυρίδωνος , Γερασίμου , Σάββα Ηγιασμένου , Σάββα έν Καλύμνω, Ιωάννου Ρουμάνου κ.α. ! )».

Επομένως, αφού ο αγιασμός των Ορθοδόξων δεν χαλάει, το ίδιο και ορισμένα από τα σώματα των αγίων τους, εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο θεός δημιούργησε το σύμπαν!!!!

10-16

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://athriskos.gr/11437/

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

:bye: 
more...